Je werk je leven

Reacties - Wat zeggen anderen over mij en het resultaat (vervolg)

 

Projectcoördinator (52 jaar)

"De loopbaanbegeleiding was bijzonder positief, hele gerichte ondersteuning. Ik ben iemand die van concreetheid houdt en daar is ontzettend goed op ingespeeld. Er werd goed afgestemd op mijn situatie en ik kreeg hiervoor prima oefeningen.
Het eindresultaat heeft een gedegen CV, sollicitatiebrief èn nieuwe baan opgeleverd.

Na ruim 9 jaar te hebben gewerkt als senior consulent werving & selectie, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben heel blij met mijn nieuwe baan als projectcoördinator bij een grote zorginstelling. Mijn sterke kanten op het gebied van netwerken, organiseren, resultaat neerzetten en voorlichting geven kan ik hier zeker in kwijt."


Accountmanager Energiebedrijf (61 jaar)

"Mijn vraag voor het Ontwikkeladvies was hoe ik weer energie uit mijn werk kon halen en kon voorkomen dat ik opbrand. Inge heeft mij geholpen om inzichtelijk te krijgen dat ik teveel hooi op mijn vork nam. We hebben bekeken hoe mijn takenpakket beter kan aansluiten op mijn sterke kanten en hoe ik efficiënter kan werken. In gesprekken met mijn leidinggevende heb ik mijn takenpakket kunnen aanpassen en ik trek nu eerder aan de bel als het teveel wordt. Ik heb er nu vertrouwen in dat ik mijn pensioen kan halen in goede gezondheid."


Docente textiele vormgeving (49 jaar)

"De loopbaanvraag waarmee ik begon was helderheid krijgen over wat ik wil. Ik geloofde niet meer zo in een leuk 'arbeidzaam' leven en nu werk ik weer met plezier.
In mijn nieuwe baan kan ik zowel mijn deskundigheid als docente textiele vormgeving als mijn ervaring als begeleidster van gehandicapten benutten. Ik begeleid nu mensen met een (arbeids)handicap bij het maken en verkopen van cadeau's en accessoires, zoals sieraden. Juist de combinatie van ontwerpen, begeleiden van de vervaardiging en verkoop, en de PR sluit goed aan bij mijn veelzijdigheid.
De begeleiding was prima. Je anticipeerde goed op mijn behoeften. Ik heb geleerd om beter voor mijzelf op te komen. Ik zet gemakkelijker de stap om feedback te vragen en dat geeft meer zekerheid en zelfvertrouwen. Ik zou anderen zo naar je toesturen."