Je werk je leven

Afgestemd op jouw situatie, vraag en doel


Bij mij krijg je geen standaard traject!
In de intake kijken we samen naar jouw persoonlijke vragen en het doel dat je wilt bereiken. Begeleiding en werkvormen worden altijd afgestemd op jouw persoonlijke vraag, achtergrond en situatie. Hierop afgestemd kan dit bestaan uit enkele gesprekken dan wel langduriger.
Mijn werkvormen zijn zeer divers; hierbij sluit ik aan op wat voor jou werkt.

Nieuwsgierig naar ervaringen? Lees meer hierover.

Coaching kan bestaan uit consulten 'binnenshuis', maar ook kunnen we naar buiten voor een frisse wandeling.

Naast het gesprek kunnen we vanuit verschillende invalshoeken werken, zoals de biografie, kernkwadranten, beelden, creatieve middelen, overtuigingen, testen, schrijven en praktische oefeningen.

Hierdoor word je uitgenodigd om naast jouw denken ook jouw gevoel, intuïtie, verbeeldingskracht en levenservaring aan te spreken. Door deze benadering kunnen verrassende inzichten ontstaan, die ook voor de langere termijn meerwaarde hebben en vanwaaruit je werk en leven hernieuwd richting kunt geven.

Jouw levensloop is een uniek verhaal. Door met gerichte oefeningen naar dit verhaal te kijken, kun je jouw kwaliteiten en inzichten achterhalen. Je krijgt zicht op jouw rode draad en richting. Je komt meer bij jouw kracht en oorspronkelijkheid. Dit geeft helderheid over jouw vragen. Zo ben je in staat om prettiger te functioneren en nieuwe keuzes te maken.
 
Voor het werken met creatieve middelen is ervaring niet nodig. De bedoeling is niet het maken van een kunstwerk, maar om andere delen van jezelf te laten spreken.
Laat je verrassen door wat je hier zelf uit kunt halen en hoe dit jou op een nieuw spoor kan brengen.