Je werk je leven

In mijn visie zijn leven en loopbaan met elkaar verweven

In mijn benadering nodig ik je uit om zowel het denken als het gevoel, intuïtie, verbeeldingskracht en levenservaring te laten spreken.
Door deze benadering vanuit de gehele persoon kunnen verrassende inzichten ontstaan, die ook meerwaarde hebben voor de lange termijn.
Zo kun je vanuit verworven inzicht jouw werk en leven hernieuwd richting geven.

In de intake kijken we samen naar jouw persoonlijke vragen en het doel dat je met de begeleiding wilt bereiken. De inhoud van het traject en werkvormen worden hierop afgestemd.

Nieuwsgierig naar ervaringen? Lees meer hierover.

Naast het gesprek werken we vanuit diverse invalshoeken, met onder meer de biografie, visualisaties, creatieve middelen, overtuigingen, kernkwadranten en praktische oefeningen.

Jouw levensloop is een uniek verhaal. Door met gerichte oefeningen naar dit verhaal te kijken, kun je jouw kwaliteiten en inzichten achterhalen. Je krijgt zicht op jouw rode draad en richting. Je komt meer bij je kracht en oorspronkelijkheid. Dit geeft helderheid over jouw vragen. Zo ben je in staat om prettiger te functioneren en nieuwe keuze te maken.
 
Voor het werken met creatieve middelen is tekenervaring niet nodig. De bedoeling is niet het maken van een kunstwerk, maar om via een tekening andere lagen van jezelf naar boven te halen.
Laat je verrassen door wat je zelf uit een tekening kunt halen en hoe dit jou op een nieuw spoor kan brengen.